Toppidrett E-sport CS:GO

Toppidrett E-sport med CS:GO er et 5-timers valgfritt programfag som følger læreplanen i det valgfrie programfaget, toppidrett. Timene er fordelt på to økter i uka med henholdsvis 2 og 3 timer per gang. I tillegg er det lagt opp til å kunne drive egentrening i skoletida i forlengelsen av e-sport-timene, eller når det er fritimer på timeplanen ellers i skoleuka.

E-sport følger samme læreplan som våre andre toppidrettstilbud; fotball, håndball, dans, utholdenhet (langrenn, løp, sykkel) og SWAT (snowboard, alpint, twin-tip).

Toppidrettsfaget er inndelt i tre hovedområder: Treningsplanlegging, Basistrening og Ferdighetsutvikling.

Treningsplanlegging
Hovedområdet omfatter forhold som er viktige i treningsplanlegging på kort og lang sikt, og produksjon av egne treningsplaner ut fra spesialidrettens krav til planlegging. Treningsplanlegging omfatter også regelverk i spesialidretten, og hvilke holdninger og krav til atferd og livsstil som forventes av en toppidrettsutøver.

Basistrening
Hovedområdet omfatter variert trening av egenskaper som er viktige for prestasjonsutvikling og forebygging av skader i spesialidretten.

Ferdighetsutvikling
Hovedområdet omfatter systematisk og målrettet trening av ferdigheter som er sentrale for prestasjonsutvikling i spesialidretten.
Kompetansemål:

Du får karakter i faget på alle nivå og kan trekkes ut til eksamen.

© 2021 Gausdal vgs – Esport | ScrollMe by AccessPress Themes